Reijmer Facilitair

Over ons

Reijmer Groenvoorziening is een middelgroot aannemingsbedrijf gevestigd in Pannerden.  Samen met Hoveniersbedrijf Reijmer is dit bedrijf onderdeel van Reijmer Pannerden B.V.

Sinds de oprichting in 1995 is het familiebedrijf  naast de hoveniers activiteiten ook actief in de boomverzorging en groot onderhoud van de buitenruimte.

Groenonderhoud langs rivieren, grootschalige maaiwerkzaamheden en aanleg en onderhoud van recreatie- en natuurgebieden zijn een aantal van veel door ons uitgevoerde diensten. 

De medewerkers van Reijmer Groenvoorziening zijn bepalend voor de goede naam van ons bedrijf. Ons vakmanschap hebben we opgebouwd sinds de oprichting van ons bedrijf. Onze medewerkers kennen de wijde omgeving en de plaatselijke omstandigheden. Ze zijn zich bewust van de gevraagde kwaliteit en weten hoe die behaald moet worden. Wij besteden veel aandacht aan ontwikkeling van kennis en vakmanschap, bijvoorbeeld door het aanbieden van cursussen en het houden van Toolbox meetings. 

Tot onze klanten behoren gemeenten, waterschappen, terrein beherende organisaties, bedrijven, instellingen en particulieren.

Wij voeren zowel kleinschalige werken als grote projecten uit. Voor nadere informatie, advies en overleg kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze projectleiders.

 Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze bedrijfsvoering, aan een veilige werkomgeving en een schoon milieu. Daarvoor zijn wij gecertificeerd met ISO 9001 en VCA**.

Copyright © Reijmer B.V. 2023  |  Webdesign & CMS : DO IT-online