Reijmer Facilitair

Onderhoud Boven Rijn en Waal

Reijmer Groenvoorziening voert als onderaannemer van Van den Herik Kust & Oeverwerken onderhoudswerk uit langs de rivier Boven Rijn en Waal. Het onderhoudsareaal beslaat de beide oevers van zo’n 95 kilometer rivier, welke loopt van de Duitse grens tot aan Loevestein.

De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het zagen, versnipperen, snoeien en maaien van de begroeiing op de kribben, in kribvakken en op de strekdammen.

Daarnaast wordt onderhoud uitgevoerd binnen drie overnachtinghavens en op terreinen van verkeersposten, steunpunten en onbemande radarposten. Behalve het ‘groen’ onderhouden we op deze terreinen ook de verhardingen en verlichtingen.

Tweemaal per jaar worden de voegovergangen van de Waalbrug te Nijmegen en de Doorlaatbrug te Druten gereinigd.

Voor een goede en efficiënte uitvoering van deze werkzaamheden maken we gebruik van ons breed afgestemde machinepark. Voorop staat dat we voortdurend werken met vakbekwaam personeel en goedgekeurd materieel.

Reijmer Pannerden beschikt tevens over 3 werkboten; de Kribbencruiser, de RIB en de Kribbenhopper. Vanaf deze boten kunnen werkzaamheden langs het water sneller en efficiënter uitgevoerd worden. Deze boten worden bevaren door gediplomeerde werknemers.

Boven Rijn & Waal
Copyright © Reijmer B.V. 2024  |  Webdesign & CMS : DO IT-online