Hoveniersbedrijf Reijmer

Boomverzorging

Bomen vormen een essentieel onderdeel van uw tuin en leefomgeving. Bomen geven structuur aan uw tuin en zorgen daarnaast voor schone lucht, schaduw en beschutting. Wij geven u graag advies over het aanplanten, snoeien, verzorgen en verwijderen van bomen.

Hoveniersbedrijf Reijmer Pannerden beschikt over de juiste materialen en machines om uw bomen in de gewenste conditie te houden. Daarnaast beschikken de werknemers over de juiste certificering om veilig op hoogtes te werken met bijvoorbeeld een hoogwerker of steiger en om op een veilige en verantwoorde wijze bomen te zagen.

Snoeien

Snoeien wordt vaak gedaan om de lichtinval en de vitaliteit van de boom te verbeteren of om de vorm te herstellen. Wij vinden het belangrijk dat een boom tijdens het snoeien zijn natuurlijke vorm behoudt, waarin het niet overduidelijk te zien mag zijn dat er gesnoeid is.

Naast de standaard snoeiwerkzaamheden is het onderhouden van bijzondere boomvormen als leilinden en dakplatanen bij ons ook in vertrouwde handen.

Bomen verwijderen

Wanneer een boom verwijderd moet worden bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van zowel kleine als grote bomen op moeilijk bereikbare plekken.

Copyright © Reijmer B.V. 2024  |  Webdesign & CMS : DO IT-online