Hoveniersbedrijf Reijmer

Tuin De Pannerd in Pannerden

Een rustige, overzichtelijke en ruime tuin met de uitstraling van een kloostertuin. Deze tuin wordt omringd door een verzorgingstehuis en (bejaarden)woningen en functioneert o.a. als ontmoetingsplek voor de omwonenden.

Een aantal bijzondere objecten zoals de fontein en de pergola geven de tuin extra uniciteit.

Totaal opp: 1800 m2

Ontwerp door Hoveniersbedrijf Reijmer Pannerden

Grondwerkzaamheden – Aanbrengen zand voor onderbaan bestrating.Grondwerkzaamheden – Aanbrengen grond t.b.v. beplanting en gazon.Bestratingswerkzaamheden – De paden worden aangelegd in de lijnen volgens het ontwerp.Bestratingswerkzaamheden – De stenen worden gelegd in halfsteensverband.Machinaal egaliseren van de grond.Fijn egaliseren van de grond t.b.v. de aanplant van beplantingen en het inzaaien van het gras.Beplantingen – Aanplant van beplantingen volgens het ontwerp.Beplantingen – Alle beplantingen zijn geplant en het gras is ingezaaid.Pergola – Door een pergola constructie te plaatsen wordt er een mooie zichtlijn richting fontein gecreëerd. De tuin krijgt hierdoor ook meer diepte. Door de constructie te laten begroeien met klimplanten wordt het geheel meer natuurlijk en minder stijf.Fontein – Zichtlijn richting de fontein.Eindresultaat tuinEindresultaat van bovenaf gezien 1Eindresultaat van bovenaf gezien 2Feestelijke opening Tuin de Pannerd.
Copyright © Reijmer B.V. 2018  |  Webdesign & CMS : DO IT-online